0 Produkt(er) - Kr0
Top Ads
HurryUP!!!

Free Shipping ANY ORDER
SAVE UP TO 80%OFF

Klassisk røse rose-mønster: Manchester United hjemmedrakt for sesongen 2023-24

Den nye drakten har som mål å vise frem ånden i Manchester, med et geometrisk mønster av klassiske røde roser på kroppen, inspirert av broene som ble bygget under den industrielle revolusjonen og som forbinder Manchester og Salford.


Designleder Inigo Turner uttalte: "Manchester United-supporternes ubetingede støtte til klubben og byen, samt den dype forbindelsen de har, er uovertruffen. Hjemmedrakten for denne sesongen er nettopp inspirert av dette og hyller byens industrielle tradisjoner. Det røde rosemotivet vekker en sterk følelse av stolthet hos innbyggerne i Manchester, og Manchester United-klubben har en tett forbindelse til byens rike historie. Manchester United ville ikke vært der de er i dag uten denne byen og dens folk, og draktens design hyller nettopp dette. Vi ser også frem til å se supporterne og spillerne iført denne drakten, samlet for å ønske den nye sesongen velkommen, som er så viktig for laget."


Drakten hyller fortiden og ser fremover samtidig som den er utstyrt med høyteknologiske materialer for å forbedre prestasjonene. Spillerutgaven av drakten har HEAT.RDY-teknologi, som har som mål å gi spillerne en behagelig følelse og bidra til å levere imponerende prestasjoner under høynivå fotballkamper. Supporterutgaven er utstyrt med AEROREADY-teknologi, som bruker svetteavstøtende og fukttransporterende materialer for å gi en behagelig opplevelse for gressbanens krigere.


Den nye hjemmedrakten vil gjøre sin første opptreden på banen under kampen mellom Manchester United og Leeds United den 12. juli i Norge.

Verwante Tags

Fotball Drakter Leeds United Drakt Manchester United Drakt Manchester United 2023-24

Nieuws gerelateerde Producten

x